Brugsanvisning - Champion CHPV210 Personvægt

Har du brug for en brugsanvisning til din Champion CHPV210 Personvægt? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.66 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Champion CHPV210 Personvægt ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Champion-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er BMI? Verificeret
BMI er en forkortelse for Body Mass Index og kan beregnes ved at dele din vægt i kilo med din længde i anden. Som eksempel en person der vejer 70 kg og er 1,75 meter høj har en BMI på 22,86. At have en BMI mellem 18,5 og 25 anses for at være sundt.

Dette var nyttigt (1212)
Min skala viser en urealistisk lav vægt, når jeg står på den, hvorfor er det? Verificeret
For det bedste resultat skal vægten stå på et hårdt plant underlag. Når vægten står på f.eks. Et tæppe, kan dette påvirke målingen.

Dette var nyttigt (1108)
Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret
Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (336)
Kan jeg bruge en skala med våde fødder? Verificeret
Dette afhænger af skalaen. Når du bruger en diagnostisk skala, er det nødvendigt, at dine fødder er tørre for at udføre målingerne korrekt.

Dette var nyttigt (89)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Champion.