Brugsanvisning - Bodum Latte Mælkeskummer

Har du brug for en brugsanvisning til din Bodum Latte Mælkeskummer? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.67 MB)

advertisement

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Bodum Latte Mælkeskummer ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Bodum-produkt?
Ja Ingen
100%
0%
1 stemme

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilke slags mælk kan jeg bruge i min mælkeskummer? Verificeret
Dybest set kan alle typer mælk, der ikke har tilsat smag eller sukker, bruges, også sojamælk. For at få den bedst opskummede mælk er proteinerne i mælken vigtige. Disse proteiner degenererer, når mælken har stået eller har været åbnet i et stykke tid. Det er altid bedst at bruge mælk fra en nyåbnet pakke.

Dette var nyttigt (124)
Mælken skummer ikke ordentligt, hvorfor er det? Verificeret
Det er muligt, at mælkeskummeren ikke blev rengjort korrekt efter tidligere brug. Gamle rester kan forhindre mælken i at skumme ordentligt. Afhængigt af enheden kan der altid være en del af mælken, der ikke skummer. Dette er normalt.

Dette var nyttigt (88)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Bodum.