Brugsanvisning Black and Decker BDPS200 Malersprøjte

Har du brug for en brugsanvisning til din Black and Decker BDPS200 Malersprøjte? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 12.69 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Black and Decker BDPS200 Malersprøjte ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Black and Decker-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor meget maling bruger en malingssprøjte i forhold til en rulle. Verificeret
Malingssprøjter bruger generelt mindre maling end en rulle.

Dette var nyttigt (94)
Kan jeg bruge andre stoffer som lak i en malingssprøjte? Verificeret
Ikke alle modeller tilbyder denne mulighed. Der er specifikke modeller, der tillader brug af andre stoffer som lak. Kontroller altid dette på forhånd. Der er forskellige udvidelser for forskellige stoffer, der er lavet for at opnå optimale resultater.

Dette var nyttigt (79)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Black and Decker BDPS200 Malersprøjte