Brugsanvisning Black and Decker BDBBC2C Starthjælp

Har du brug for en brugsanvisning til din Black and Decker BDBBC2C Starthjælp? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.58 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Black and Decker BDBBC2C Starthjælp ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Black and Decker-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad betyder mAh? Verificeret
mAh står for milliampère / time og indikerer batteriets effekt. Et batteri på f.eks. 2000mAh leverer 2000 milliampère i timen og er i stand til at køre en radio, der bruger 250mA i timen i 8 timer. Et batteri med en højere mAh har længere kørselstid.

Dette var nyttigt (25)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Black and Decker.
Brugsanvisning Black and Decker BDBBC2C Starthjælp