Brugsanvisning Biltema 17-054 Fliseskæremaskine

Har du brug for en brugsanvisning til din Biltema 17-054 Fliseskæremaskine? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.9 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Biltema 17-054 Fliseskæremaskine ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Biltema 17-054 Fliseskæremaskine?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Mere om denne manual

Vi forstår, at det er rart at have en papirmanual til din Biltema 17-054 Fliseskæremaskine. Du kan altid downloade manualen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original manual, anbefaler vi, at du kontakter Biltema. De kan muligvis levere en original manual. Leder du efter manualen til din Biltema 17-054 Fliseskæremaskine på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Biltema
Model 17-054
Kategori Fliseskæremaskiner
Filtype PDF
Filstørrelse 0.9 MB

Alle manualer til Biltema Fliseskæremaskiner
Flere manualer til Fliseskæremaskiner

Ofte stillede spørgsmål om Biltema 17-054 Fliseskæremaskine

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem keramiske fliser og porcelænfliser? Verificeret

Begge er lavet af ler, men porcelænfliser har en højere tæthed. Dette gør porcelænsfliser stærkere og mere holdbare, men også sværere at skære. Du har brug for specialværktøjer og færdigheder for at få det samme resultat som med keramiske fliser.

Dette var nyttigt (3) Læs mere

Hvordan kan jeg forhindre, at mine fliser fliser, mens jeg skærer dem? Verificeret

Du kan anvende maskeringstape over toppen af ​​flisen inden skæring for at reducere flisningen.

Dette var nyttigt (2) Læs mere

Betyder det noget, hvilken side af flisen jeg skærer? Verificeret

Ja, uanset hvilken flise du skærer, er det bedst at skære med fronten af ​​flisen opad. Dette sikrer den glateste finish og minimerer risikoen for flis.

Dette var nyttigt (2) Læs mere

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Biltema 17-054 Fliseskæremaskine. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse manualen omhyggeligt. Anmodning om en manual kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Brugsanvisning Biltema 17-054 Fliseskæremaskine