Brugsanvisning Big Bang X240S Højtryksrenser

Har du brug for en brugsanvisning til din Big Bang X240S Højtryksrenser? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 9.39 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Big Bang X240S Højtryksrenser ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Big Bang-produkt?
Ja Ingen
100%
0%
1 stemme

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg bruge min højtryksrenser til at vaske min bil med? Verificeret
Ja, det kan du. Hold højtryksrenseren mindst 20 centimeter fra bilen og overskrid ikke et tryk på 110 Bar.

Dette var nyttigt (694)
Hvordan opbevarer jeg en højtryksrenser om vinteren? Verificeret
En højtryksrenser er et produkt med dele, hvorigennem vand løber igennem. Tøm den altid helt inden opbevaring for at forhindre frostskader. For at sikre, at der ikke opstår frostskader, er det bedst at opbevare en højtryksrenser et frostfrit sted.

Dette var nyttigt (85)
Hvad står PSI for? Verificeret
PSI står for Pound per Square Inch, hvilket indikerer et trykmængde. Jo mere PSI en højtryksrenser kan levere, jo mere kraftfuld kan den rengøre.

Dette var nyttigt (82)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Big Bang X240S Højtryksrenser