Brugsanvisning Beurer HL 36 SatinSkun Barbermaskine

Har du brug for en brugsanvisning til din Beurer HL 36 SatinSkun Barbermaskine? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 4.31 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Beurer HL 36 SatinSkun Barbermaskine ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Beurer-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem vibrerende og roterende barberhoveder? Verificeret
Dette er for det meste et spørgsmål om personlige behov og præferencer, men generelt kan det siges, at bladene i vibrerende barberhoved bevæger sig hurtigere og derfor giver hurtigere resultater. Et roterende barberhoved kan lettere nå visse områder af ansigtet.

Dette var nyttigt (46)
I hvilken retning skal jeg barbere mig? Verificeret
I de fleste tilfælde anbefales det at barbere sig i retning af hårvækst. Dette reducerer risikoen for irriteret hud og indgroet hår.

Dette var nyttigt (32)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Beurer.
Brugsanvisning Beurer HL 36 SatinSkun Barbermaskine