Brugsanvisning BenQ RP750K Interaktiv tavle

Har du brug for en brugsanvisning til din BenQ RP750K Interaktiv tavle? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 13.77 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om BenQ RP750K Interaktiv tavle ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette BenQ-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg brugte ved et uheld en rigtig markør til at skrive på den interaktive tavle. Hvad kan jeg gøre? Verificeret
Nogle interaktive tavler kan også skrives på med ægte markører. Hvis dette ikke er tilfældet, er der specialiserede rengøringsprodukter til rådighed til fjernelse af markøren.

Dette var nyttigt (0)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af BenQ.
Brugsanvisning BenQ RP750K Interaktiv tavle