Brugsanvisning Bang and Olufsen BeoVision MX 4000 TV

Har du brug for en brugsanvisning til din Bang and Olufsen BeoVision MX 4000 TV? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.29 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Bang and Olufsen BeoVision MX 4000 TV ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Bang and Olufsen-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan måler jeg mit TV i inches? Verificeret
Opmålingen i inches af skærmen på dit TV foretages ved at måle den diagonale afstand mellem for eksempel øvre venstre hjørne og nedre højre hjørne på skærmen (ikke kanten). Én inch er lig med 2,54 centimenter, så når du måler 99 centimeter, betyder dette at dit TV er 39 inches.

Dette var nyttigt (32)
Hvad er den optimale synsafstand for mit fjernsyn? Verificeret
Dette afhænger delvist af personlig præference, men som en tommelfingerregel er den optimale synsafstand ca. 3x tv'ets diagonale skærmstørrelse. For et tv på 152 cm (60 tommer) ville den optimale synsafstand være 180 tommer eller ca. 4,5 meter.

Dette var nyttigt (4)
Hvorfor er der bogstaver ved siden af ​​numrene på fjernbetjeningen? Verificeret
Visse tv-indstillinger kan kræve, at du indtaster bogstaver. Der er normalt tre bogstaver eller andre tegn på en knap. Når der kræves indtastning af bogstaver, kan du trykke på knappen en gang for det første bogstav, trykke to gange for det andet bogstav og trykke 3 gange for det tredje bogstav. På denne måde kan tekst skrives med et minimum antal knapper.

Dette var nyttigt (4)
Hvad er kontrastforholdet? Verificeret
Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (3)
Hvordan kan jeg rengøre mit tv korrekt? Verificeret
Sluk for fjernsynet og tør støv og snavs af skærmen med en mikrofiberklud. Brug ikke papir, da dette kan medføre ridser. Brug ikke for meget pres, ellers kan du beskadige pixels. Brug et specialvaskemiddel, eller lav et ved at blande 1 del eddike med 1 del vand. Fugt kluden med vaskemidlet, og rengør skærmen. Sørg for, at kluden ikke er for våd. Fjern pletter ved at dreje bevægelser. Tør skærmen med en anden mikrofiberklud for at forhindre striber.

Dette var nyttigt (2)

Loading…

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Bang and Olufsen.