Brugsanvisninger til TV

Nedenfor finder du alle mærker de TV, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan måler jeg mit TV i inches? Verificeret
Opmålingen i inches af skærmen på dit TV foretages ved at måle den diagonale afstand mellem for eksempel øvre venstre hjørne og nedre højre hjørne på skærmen (ikke kanten). Én inch er lig med 2,54 centimenter, så når du måler 99 centimeter, betyder dette at dit TV er 39 inches.

Dette var nyttigt (52)
Hvorfor er der bogstaver ved siden af ​​numrene på fjernbetjeningen? Verificeret
Visse tv-indstillinger kan kræve, at du indtaster bogstaver. Der er normalt tre bogstaver eller andre tegn på en knap. Når der kræves indtastning af bogstaver, kan du trykke på knappen en gang for det første bogstav, trykke to gange for det andet bogstav og trykke 3 gange for det tredje bogstav. På denne måde kan tekst skrives med et minimum antal knapper.

Dette var nyttigt (21)
Hvad er den optimale synsafstand for mit fjernsyn? Verificeret
Dette afhænger delvist af personlig præference, men som en tommelfingerregel er den optimale synsafstand ca. 3x tv'ets diagonale skærmstørrelse. For et tv på 152 cm (60 tommer) ville den optimale synsafstand være 180 tommer eller ca. 4,5 meter.

Dette var nyttigt (14)
Hvordan kan jeg rengøre mit tv korrekt? Verificeret
Sluk for fjernsynet og tør støv og snavs af skærmen med en mikrofiberklud. Brug ikke papir, da dette kan medføre ridser. Brug ikke for meget pres, ellers kan du beskadige pixels. Brug et specialvaskemiddel, eller lav et ved at blande 1 del eddike med 1 del vand. Fugt kluden med vaskemidlet, og rengør skærmen. Sørg for, at kluden ikke er for våd. Fjern pletter ved at dreje bevægelser. Tør skærmen med en anden mikrofiberklud for at forhindre striber.

Dette var nyttigt (12)
Hvad er kontrastforholdet? Verificeret
Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (11)