Brugsanvisninger til Højttalere

Nedenfor finder du alle mærker de Højttalere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg vil tilslutte en højttaler til mit tv med HDMI, hvilken port skal jeg bruge? Verificeret
Du skal bruge HDMI-ARC-porten, som er specielt lavet til tilslutning af lydudstyr.

Dette var nyttigt (1178)
Hvad fortæller frekvenserne om min højtaler. Verificeret
Det angiver den række frekvenser, som højtaleren kan producere. En større række af frekvenser vil give en større variation af lyd og producere en lyd af højere kvalitet.

Dette var nyttigt (702)
Hvornår er der skruet for højt op for min musik? Verificeret
Lyde over 80 decibel (dB) kan skade hørelsen. Lyde over 120 dB skader hørelsen med det samme. Omfanget af skaden afhænger af hvor ofte og hvor længe lyden er tilstede.

Dette var nyttigt (409)
Fungerer Bluetooth gennem vægge og lofter? Verificeret
Et bluetooth-signal fungerer gennem vægge og loft, medmindre disse er lavet af metal. Afhængig af tykkelsen og væggens materiale kan signalet miste styrke.

Dette var nyttigt (184)
Op til hvilket støjniveau er det sikkert for børn? Verificeret
Børn får hørelsen beskadiget hurtigere end voksne. Derfor er det vigtigt aldrig at udsætte børn for støj højere end 85 dB. I tilfælde af hovedtelefoner er der specielle modeller til børn. I tilfælde af højttalere eller andre situationer skal du være opmærksom, støjene overstiger ikke dette niveau.

Dette var nyttigt (165)