Brugsanvisning Ardo Carum Brystpumpe

Har du brug for en brugsanvisning til din Ardo Carum Brystpumpe? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 6.04 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Ardo Carum Brystpumpe ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Ardo-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Er det muligt at bruge en brugt brystpumpe? Verificeret
Hvis det er muligt at desinficere de dele, som mælken bevæger sig igennem, f.eks. Ved at koge dem, er det sikkert at bruge en anden hånd brystpumpe. Under alle omstændigheder er det ikke hygiejnisk og ikke tilrådeligt.

Dette var nyttigt (9)
Hvor længe kan jeg opbevare modermælk? Verificeret
Dette afhænger af, hvor du gemmer det. Ved stuetemperatur varer det 5-10 timer. I køleskabet kan mælken holdes frisk i op til 5 dage eller op til 3 måneder i fryseren. I en dybfryser vil modermælken forblive frisk i 3-6 måneder. Efter opvarmning af mælken kan den bruges i op til 1 time. Hvis mælken lugter surt, er det sandsynligvis bedst ikke at bruge den.

Dette var nyttigt (1)
Hvad er forskellen mellem en brystpumpe med et åbent og lukket system? Verificeret
Med brystpumper med et lukket system kommer mælken ikke i kontakt med mekanismen og strømmer direkte ind i reservoiret. Med et åbent system strømmer mælken gennem brystpumpen og derefter ind i reservoiret. Derfor er et lukket system mere hygiejnisk og kræver mindre rengøring.

Dette var nyttigt (0)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Ardo.