Brugsanvisning Alpha Tools WS 230-4 Vinkelsliber

Har du brug for en brugsanvisning til din Alpha Tools WS 230-4 Vinkelsliber? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.2 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Alpha Tools WS 230-4 Vinkelsliber ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Alpha Tools-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

På hvilke materialer kan man bruge en vinkelsliber? Verificeret
Vinkelslibere er mest velegnet til brug på metal eller sten. Maskinerne genererer meget varme og er derfor mindre velegnet til brug på træ eller plast.

Dette var nyttigt (40)
Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en vinkelsliber? Verificeret
Ja du burde. Selv om støjmængden, der produceres af en vinkelsliber, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (6)
Har jeg brug for øjenbeskyttelse, når jeg bruger en vinkelsliber? Verificeret
Ja. Små partikler kan flyve op under slibning. Når disse rammer et øje, kan de forårsage permanent øjenskade. Derfor er det altid nødvendigt at bære øjenbeskyttelse.

Dette var nyttigt (3)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Alpha Tools WS 230-4 Vinkelsliber