Brugsanvisning Alessi SG66 Køkkenvægt

Har du brug for en brugsanvisning til din Alessi SG66 Køkkenvægt? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.49 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Alessi SG66 Køkkenvægt ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Alessi-produkt?
Ja Ingen
50%
50%
2 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor mange gram er en ounce? Verificeret
En ounce er præcis 28,3495231 g eller 28,35 g, når der rundes op.

Dette var nyttigt (349)
Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret
Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (168)
Hvordan rengør jeg min køkkenvægt? Verificeret
En køkkenvægt er en elektronisk enhed, og som sådan kan den ikke rengøres i en opvaskemaskine. Brug en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel til at rengøre køkkenvægten.

Dette var nyttigt (94)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Alessi SG66 Køkkenvægt