Brugsanvisning Acer A1500 Projektor

Har du brug for en brugsanvisning til din Acer A1500 Projektor? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 10.36 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Acer A1500 Projektor ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Acer-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg slukke projektoren umiddelbart efter brug? Verificeret
Efter brug af projektoren er lampen stadig meget varm. Det er bedst at lade projektoren være tændt efter brug, hvilket giver den interne blæser tid til at køle lampen. Dette forlænger lampens levetid.

Dette var nyttigt (95)
Hvad er keystone-korrektion? Verificeret
En projektor kan ofte ikke placeres lige foran en skærm eller væg. Det projicerede billede kan blive forvrænget på grund af dette. Dette er keystone-effekten. Keystone-korrektion er en funktion, der løser denne forvrængning. Ikke alle projektorer tilbyder keystone-korrektion.

Dette var nyttigt (53)
Hvad er kontrastforholdet? Verificeret
Kontrastforholdet fortæller, hvor langt den hvideste hvide er fra den sorteste sort. Et kontrastforhold på f.eks. 400: 1 betyder, at den sorteste sort på skærmen er 400 gange mørkere end den hvideste hvide. Et højt kontrastforhold bidrager til billedets skarphed.

Dette var nyttigt (30)
Hvor kan jeg finde serienummeret på min Acer-projektor? Verificeret
SNID og serienummeret findes i bunden af ​​projektoren. SNID består altid af 11 eller 12 cifre. Serienummeret består af tal og bogstaver, men vil aldrig have bogstavet "O" i sig.

Dette var nyttigt (1)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Acer.
Brugsanvisning Acer A1500 Projektor