Brugsanvisning Acco-Rexel P215 Makulator

Har du brug for en brugsanvisning til din Acco-Rexel P215 Makulator? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.72 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Acco-Rexel P215 Makulator ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Acco-Rexel-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor stopper min papirknuser efter en bestemt periode? Verificeret
Papirkvernere skal køle af efter et stykke tid for at forhindre overophedning. Den tid, som enheden kan arbejde, før den skal køles ned, varierer mellem forskellige mærker og modeller.

Dette var nyttigt (477)
Hvor ofte skal jeg olie min papirknuser? Verificeret
Ved lejlighedsvis brug er det tilstrækkeligt at smøre papirskroteren en gang hver anden måned. Ved (meget) regelmæssig brug bemærker du muligvis, at maskinen har problemer med at makulere, eller at papir let sidder fast. Dette er tegn på, at maskinen skal olieres.

Dette var nyttigt (121)

Deltag i samtalen om dette produkt

Janet B 07-09-2021
hvordan renser jeg makuleringsmaskinen tanddelen

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Acco-Rexel.
Brugsanvisning Acco-Rexel P215 Makulator